Om Grafish

Hej!


Jag heter Taeko Östergren. Jag har ca 30 års erfarenhet av grafisk formgivning och har arbetat som originalare / Art Director på olika reklambyråer. Jag har även arbetat i japan och har varit assistent till en japansk formgivare och formgett mode- & arkitekttidningar samt böcker.


Talar svenska och japanska och kan producera trycksaker på japanska också.


Jag hjälper dig att få budskapet att se stilrent, pedagogiskt och tilltalande sätt helt enkelt!
Jag är en resurs

…FÖR NYSTARTADE FÖRETAG

Du behöver komma igång med ditt företag – och sitter med många frågor och budskap som du vill förmedla. Hur ska logon se ut? Hur tar jag fram snygga trycksaker? Hur ska hemsidan se ut? Jag är med på resan och tar fram material som du känner dig nöjd och trygg med.


…FÖR REKLAMBYRÅER

Du är projekt-/produktionsledare på en reklambyrå. Nästa vecka väntas arbetstoppar och ni är orolig för att inte klara er deadline. Jag är en extra tillgång till reklambyrån – jag kan komma in och kapa topparna. Jag fixar allt från korrekturarbete, skapa dokument efter kundens grafiska manualer och word/powerpoint-mallar till att skissa och lämna förslag på idéer. Du väljer helt enkelt vilken insats som behövs till ert projekt. Jag kan både jobba hos er på plats eller från mitt kontor.


…FÖR MARKNADSAVDELNING

Du behöver en trygg leverantör till återkommande projekt. Magasin, månadstidning, kundtidning, rapport eller böcker? Jag har lång erfarenhet av produktioner som kräver stora volymer.

Hör gärna av er för paketlösningar.